:: Sodronyprés

Elõre legyártott rozsdamentes menetelt hûvelyt kellett ugyancsak rozsdamentes sodronyra rápréselni pneumatika nélkül. Mivel a különbözõ helyszíneken derül ki milyen hosszú sodronyra kell rápréselni a hüvelyt, ezért könnyen szállíthatóra kellett készítenem az eszközt. Két magasságban, 120 fokban, összesen hat helyen lehet rápréselni a hüvelyt a sodronyra, kipróbáltam: a 10 tonnás présem kiakadt... Durván 60 e Ft volt az ára.


1 2 3 ...

:: Marok üllő készlet

7 db-os kézi-üllő készlet, CrMo edzett fejekkel, 30 mm átmérõjû fekete danamid markolatokkal. A fejek átmérõje 40 mm és lépcsõzetesen kialakított sugarú ívekkel van CNC-n kialakítva, felköszörülve, polírozva, edzve. Hozzáférünk velük a legmélyebb sarkokba, ívekbe, helyrehozhatunk horpadásokat, mindezt a megfelelõ ívű üllő-t használva. Sokan panaszkodtak, hogy a megszokott standard kézi-üllők nem mindég elégítik ki az igényeket, ezért készült ez az un. kiegészítõ készlet.

Ár: 70000 Ft


1 2 3 ...

:: Homokpárna vagy bőrpárna

Marhabõrbõl készült, szívós homokpárna, 30 cm átmérõ, kb 4-5 cm magas töltve. Megtölthetjük száraz homokkal, száraz kétszer rostált homokkal(durva szemcse)ami könnyebb munkát biztosít, de a legjobb töltõanyag a sörét(elõnyben a vadászismeretség) Ár: 12500 ft / db


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

Kéziszerszámok-Jelölők, Vegyes szerszámok