:: Nyújtó-zömítő 2017 modell

Nehezen, de megszületett. A lényeges méretekhez kaptam segítséget egyik nagyon kedves barátomtól aki felajánlotta sajátját e nemes célhoz. Történtek viszont olyan átdolgozások amiket megemlítenék: az emelõpofák végeire görgõk helyett csapágyak kerültek, ezáltal simább lett a pedálmunka. A pofákhoz többféle vékonyságú alátétet adok, így tökéletesen kiküszöbölhetõk a nemkívánt holtjátékok, arról nem is beszélve, hogy a késõbbiek során fellépõ kopást is korrigálni lehet. Utolsónak, de nem elhanyagolhatónak vélem azt a kis lyukacsos designt amit még megkapott, ezáltal egy szép darabját képezve bármelyik mûhelynek. Képeket érdemes végignézni, köztük pár megmunkálási folyamat, és bátran állíthatom, hogy mélyen is dolgozik a lelkem, nemcsak 1-2 cm-re a széltõl.

Ár: 390 000 ft.

Dolgozok egy olcsó iker megoldásban, ahol nem kell cserélgetni a pofákat.


1 2 3 ...

:: Pedálos nyújtó-zömítő

Gondolom rájöttetek ez miért jobb az asztali megoldásnál, mindkét kezetek szabadon marad, így könnyebb kis mozdulatokkal igazgatni a munkadarabot. A bővebb leírásban sok fontos dolgot árulok el, ne hagyjátok ki.


1 2 3 ...

:: Asztalra szerelhető nyújtó-zömítő

Asztalra szerelhetõ nyújtó-zömítõnk mélyebb udvarral készül, hogy egy kicsit beljebb is dolgozhassunk a lemez szélénél. Kipróbálható,itthoni gyártmány garival. A nyújtó-zömítõ pofák eredeti amerikai gyártmány (nem china made)!


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

Lemezmegmunkálók, Nyújtó-zömítő 2 típus