:: Pneumatikus kalapálógép 2016 modell

Pár szóban: szebb kivitel, erõsebb lézervágott keret, pontosabb beállítási lehetõségek, technikailag jobb megoldások. Nyugodtan mondhatom: majdnemhogy összehasonlíthatatlan a régi és az új verzió. Alul 5 db CrMo üllõ cserélhetõ, rendre 3/4, 1,2,3 colos rádiusszal.

Ár: 355 e Ft.


1 2 3 ...

:: Motoros kalapáló gép

Megszületett motor meghajtású excenteres kalapáló gépünk. Ez egy igazi erõgép: 900 ford motor,220 V-ról üzemel, japán fordulatszámszabályzóval ellátva. Gép mérete: 2m magas, 1,6m mély, munkadarab benyúlása 80cm. Az üllõk természetesen itt is Cr-Mo, de a domborításhoz kemény mûanyag, vagy gumi fejeket is használhatunk. A további részleteknél egy kicsit mélyebben taglalom ennek a "masinának" a lehetőségeit. Ár: 590e Ft.


1 2 3 ...

:: Állványos nagy kalapálógép

Az állványos kalapálógép erõsebb,merevebb formát ölt, ajánlom az autósoknak:hot-rod,veterán stb.Méretei nagyobbak az asztali gépnél. Ez is saját termék, szín kiválasztható,garancia természetes. A további részleteknél többet megtudhatsz erről a szerszámról.


1 2 3 ...

:: Asztalra szerelhető kalapálógép

Asztalra szerelhetõ kalapálógépet kisebb felületû lemezdarabokhoz ajánlom pl: motorsárvédõk, benzintankok kialakításához. Saját termék garival természetesen. Plusz leírást találhattok a további részleteknél.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

Lemezmegmunkálók, Kalapálógép 3 típus