:: Új típusú alsó görgők angolkerékhez

Nem akarok róluk sokat mesélni, inkább csak röviden: 70mm átm, CrV3-ból, ami egy igazi bestia anyag. Lényeg: jól hozzáférhetõvé válik a lemez széle is a megmunkáláshoz, pláne ha már rendelkezik egy peremezéssel, letöréssel stb.

Ár: 27e Ft/ db


1 2 3 ...

:: 2016-os adapterek angolkerékhez

Megpróbáltam több képpel érzékeltetni az új adaptereket. A lényeg, hogy a ziknizõ már meglévõ rádlijait felhasználhassuk az angolkerekünkben. Több féle lehetõség van árban a különbözõ szettek összeállítására, egyeseket magukon a képeken tudtam a legjobban elhelyezni.

Árak: az utolsó 3 képen, egyébként:

1.Állítható felülre, fix alulra...49e ft

2.Állítható alulra és felülre plusz fix alulra....83e ft

3.Keretre szerelendő oldallapok és állítható távtartó....28e ft


1 2 3 ...

:: Kézi angolkerék

Tetőlemez, sárvédőlemez egyengetésére szolgál, általában olyan helyeken ahol a javítandó egység nem levehető, vagy egyszerűen nincs rá idő. 3 db CrMo görgő, 2 db danamid görgővel van ellátva. Satuba is fogható.


1 2 3 ...

:: Keskeny alsó görgő

Sarkosabb, kisebb ívû felületek megmunkálásához, ahol a hozzáférés a normál méretû görgõvel problematikus. Ennek a görgõnek a szélessége 24 mm, az 54mm-es normál görgõhöz képest. Kengyelét felhasználhatjuk középen, vagy a széleken ( jobb és bal oldalt egyaránt)ezáltal biztosítva a legjobb hozzáférést a munkadarabhoz. Ezzel a görgõvel erõs mértékû nyújtást is eszközölhetünk kis érintõ felülete miatt.Anyaga természetesen ennek is CrMo.


1 2 3 ...

:: Díszítő görgő-pár angolkerékhez adaptálva

Lépcsõs, és különbözõ mélységû görbületek elkészítéséhez.Az angolkerékben hozzáférünk a konkáv felületekhez is. Különbözõ díszítések elkészítése válik lehetõvé, pl lángnyelvek, koponyák,stb.,s mindez 3d-ben.


1 2 3 ...

:: Angolkerék görgőkészlet

Nos, azoknak akik nagy indíttatást éreznek, hogy elkészítsék saját elgongolású, erõsségû angolkereküket, és csak azok a fránya tojás görgõk hiányoznak hozzá, nekik ajánlom ezt a lehetõséget. Méretek: Nagy görgõ ( CrMo) átmérõ 130 mm, 54 mm széles. Kisgörgõk ( 7 db, CrMo) 60 mm átmérõ, 54 mm széles, ívsugarak rendre: 36,41,49,64,93,183. ( 7. egyenes) Azért választottam ezeket az íveket, mert így megvan a lépcsõzetesség, ellenben az amerikai coll méretekkel.

Alsó 7db görgő 140000 ft. Felső görgő 25000 ft.


1 2 3 ...

:: Keretes masszív angolkerék

Kifutott termék

Keretes, masszív angolkerék, autószerelõ vagy autólakatos mûhelyeknek ajánljuk (méretei miatt is). Saját gyártmány, garanciával. Szín: a megrendelő legvadabb álma. Légyszi nézzetek bele a teljes leírásba is.


1 2 3 ...
  Ref. Video Radical-Garage  

:: Asztalra szerelhető angolkerék

Kifutott termék.

Asztalra szerelhetõ erõsített angolkerék eladó,megrendelhetõ. Saját készítésû termék, garanciát vállalunk, a referenciák rovatban tovább érdeklõdhettek kinek, hogy vált be. Amúgy az angolkereket bármely lakatos műhelynek ajánlom, nemcsak a jármű építőknek. 


1 2 3 ...
  Ref. Video Radical-Garage  


 

                                 2009 Hevesi Gábor

Lemezmegmunkálók, Angolkerekek és tartozékok