:: Új típusú alsó görgők angolkerékhez

Nem akarok róluk sokat mesélni, inkább csak röviden: 70mm átm, CrV3-ból, ami egy igazi bestia anyag. Lényeg: jól hozzáférhetõvé válik a lemez széle is a megmunkáláshoz, pláne ha már rendelkezik egy peremezéssel, letöréssel stb.

Ár: 27e Ft/ db


1 2 3 ...

:: Cső horony maró

Nyugodtan mondhatom, hogy egy ipari jószág lett, viszont robosztusságához képest precízen beállítható. A 25 mm átmérõjû rozsdamentes tengely két tûgörgõs csapágyban fut, ezzel is biztosítva a tökéletes munkát.Ezzel a szerszámmal beállíthatjuk a különbözõ átmérõjû csövek illesztését ,hegesztéshez való elõkészítését , különbözõ szögben, eltolódással vagy anélkül.Használhatjuk: motorvázépítésnél, vázegységek cseréjénél, vitorlások korlátjainál, offroad jármûvek építésénél, kerítéselemek gyártásánál stb. 60 mm.-es átmérõig. Ár: 180e Ft.

A video 2. részét a Csõhornyoló segédeszközök-nél találod.


1 2 3 ...
  Csőhornyoló video 1.rész  

:: Asztalra szerelhető angolkerék

Kifutott termék.

Asztalra szerelhetõ erõsített angolkerék eladó,megrendelhetõ. Saját készítésû termék, garanciát vállalunk, a referenciák rovatban tovább érdeklõdhettek kinek, hogy vált be. Amúgy az angolkereket bármely lakatos műhelynek ajánlom, nemcsak a jármű építőknek. 


1 2 3 ...
  Ref. Video Radical-Garage  

:: Cső és zártszelvény vágási vonal jelölő

Nem minden vasas embernek adatik meg egy hűtővizes fűrésztárcsás daraboló, ráadásul ha van is nem minden esetben szállítható ki a helyszíni munkákhoz. Egy olyan egyszerű eszközt szeretnék nektek bemutatni ami akár a zsebetekben is elfér. Ez nem más mint egy továbbfejlesztett talpas vonalzó ami körbeéri az adott profilt, legyen az cső vagy zártszelvény. Megrendeléstől számítva kb egy héten belül elkészítem, áruk 4500-tól kb 6000 ft-ig terjed. A képeken 30x30, 40x40, 40x80, 30x50-es zártszelvények és két féle csőméreten mutatom be felhasználásukat.


1 2 3 ...

:: Kubinyi Gábor műhelyében

Ebben a műhelyben is van angolkerék, peremezőgép, de legfőképp szaktudás. A régiek pótlására vagy cseréjére legyártott elemek magukért beszélnek, szebbek mint a valaha elkészült gyáriak. 20 képet töltöttem fel, kellemes nézelődést, és ha tetszik keressétek Kubinyi Gábort.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás