:: Apró módosítás a 2013-as angolkereken

Nagyon kedves barátom figyelmeztetett, hogy néha útban van a keret alsó részére hegesztett görgõtartó és maguk a görgõk. Nos, hiba kijavítva, 2016-tól az angolkerék görgõi már a keret hátsó részén oldalt lesznek elhelyezve egy új akár lecsavarozható tartóban.

Képeken jól látható a módosítás, ár marad a régi: 345e Ft.


1 2 3 ...

:: Műhely képek Galéria2.

Kérlek nézzétek meg az itt közzétett fényképeket is. Ha valami megtetszett vagy nem világos kérlek vegyétek fel velem a kapcsolatot.


1 2 3 ...

:: Görgőtartó konzol

A különbözõ profilokhoz különbözõ görgõ-hármasokat  használunk. Gyûltek-gyûltek a görgõk, és nem fértek már el a kis kezdetleges állványomon (dobozba rakva meg hülyén néz ki). Lényeg a lényeg, készítettem komoly állványt a szerszám alá is, mellé is, sõt ha valakit érdekel tudok biztosítani a tõlem vásárolt ívelõ alá 36 db-os görgõtartó konzolt.

A 36 db görgőt tartó konzol ára 39e ft.


1 2 3 ...

:: Rozsdamentes egyedi szökőkút

Apró rozsdamentes csövek, óvatos hegesztések, menetvágás, 0,5-0,8mm átmérőjű fúratok képezik ennek a kis kerti szökőkútnak a részeit. Kitalálhattok érdekesebb formákat és szívesen fogadom ha megosztjátok velem elképzeléseiteket.


1 2 3 ...

:: Szerszámtartó falak

20x20 mm zártszelvényekre hegesztett 10x10 perforált lemez. A perforált lemezek nagysága általában 1000x2000 mm, vagy 1250x2500 mm. Ezt azért írom le, ha valami ilyesmit szeretnétek, tudjatok kalkulálni. És még valami ami nagyon fontos: egyedi méretet készítünk, és mégis fele annyiba kerül mint az előre gyártott ún. europanelek.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás