:: Pneumatikus kalapálógép 2016 modell

Pár szóban: szebb kivitel, erõsebb lézervágott keret, pontosabb beállítási lehetõségek, technikailag jobb megoldások. Nyugodtan mondhatom: majdnemhogy összehasonlíthatatlan a régi és az új verzió. Alul 5 db CrMo üllõ cserélhetõ, rendre 3/4, 1,2,3 colos rádiusszal.

Ár: 355 e Ft.


1 2 3 ...

:: Szappanvágó prés

A rúdba öntött szappant ezzel az eszközzel lehet tökéletesen egyforma darabokra szelni. Szögvasból és zártszelvényből készült kerete van, melyre kétoldalon középen egy-egy longitudinális csapágyrész van hegesztve.Két kézi markolat segíti az emberi erővel történő préseléses vágást. A húrok 0,8mm átmérőjű, nagy szakítószilárdságú rozsdamentes huzalok, melyeket finom menetű csavarokkal húzhatunk a megfelelő feszességre.

Ár: 135000 Ft


1 2 3 ...

:: Nagy sugarú csőívelő

Szép ívû csöveket, törésmentesen hajlíthatunk kézi erõvel (megjegyzem könnyedén) ezzel a szerszámmal. Ha netán íves köracélra fáj a fogunk, a 20-25 mm-es átmérõvel is könnyen megbirkózik.


1 2 3 ...

:: Asztalra szerelhető nyújtó-zömítő

Asztalra szerelhetõ nyújtó-zömítõnk mélyebb udvarral készül, hogy egy kicsit beljebb is dolgozhassunk a lemez szélénél. Kipróbálható,itthoni gyártmány garival. A nyújtó-zömítõ pofák eredeti amerikai gyártmány (nem china made)!


1 2 3 ...

:: Kiállító Panel 1.

Vállalom kisebb, esetleg nagyobb dekorációs panelek gyártását is, egyedi elképzelés szerint. Felhasználhatunk különbözõ perforált lemezeket, különbözõ vastagságban, majd a kívánt színre porfestetjük (szintereztetjük). A képeken egy saját célú reklámpanel látható. A keret és a perforált lemez feketére, míg az alátétek pirosra lett szinterezve (porfestve), természetesen a kívánt színt ti döntitek el.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás