:: Köracél hajlító 8 - 10 mm átmérőre

A megbízás egy olyan 8-as és 10 mm átmérõjû köracél hajlító szerszámra szólt, melyet satuban, vagy annak hiányában (terepen) is könnyen használhatnak. A görgõpárok 50 mm átmérõjûek, teljes magasságukban becsapágyazva, a karok 650 mm hosszúak és le-fel szerelhetõk tetszés szerint, vagy szállítás szempontjából. Ha túlhajlítottuk volna a munkadarabot, egy egyszerû átfordítással visszahajlíthatjuk a kívánt mértékre. A dolog sikerült, rozsdamentest is vajpuhán hajlít. A képeken látható, hogy 3 dimenzióban is tekereghet a munkadarab.


1 2 3 ...

:: Kézi csapágyprés

Tudjuk mindannyian nagyon jól, hogy az univerzális csapágylehúzok sokszor megfelelnek céljainknak, de... NEM örökéletűek !!  Ha lágy anyagból vannak kinyílnak, ha túl vannak edzve letörnek a körmök, stb.

Egy új témát szeretnék bevezetni a tisztelt érdeklődőknek: olyan speciális egy bizonyos méretű csapágylehúzót ajánlunk fel ami igaz ami igaz csak azt a típust fogja kezelni, de azt mindörökké. Ezt a fajta csapágylehúzót nem én találtam ki "sajnos", hanem elődeink. Felépítéséből adódóan 360 fokban körbefogja a csapágyat, ezáltal tönkretehetetlen !!

Szóljatok bátran ha valami ilyesmire fáj a fogatok. Képsoron egy példát mutatok be.


1 2 3 ...

:: Cső és zártszelvény ívelő 25mm-ig

Leírás: oldalfalak 10mm lézervágott szénacél, tengelyek 20mm C45, széles csapágyak, két alsó tengely láncos duplafogaskerék összeköttetés, támcsapágyas felsõ leszorító, ívelési lehetõség kívül-belül, belül zártszelvény,csõanyag 20-25mm-ig, kívül rézcsövek, laposanyagok.A külsõ görgõkkel akár rézcsõspirálok is létrehozhatók pálinkafõzõ berendezésekhez vagy különbözõ hõcserélõ rendszerekhez. A tengelyek és görgõk csatlakozását 6-os ékhornyok és ékek biztosítják. Az alapgép ára 190e Ft, a görgõhármasok 28e Ft árral fognak rendelkezni, a megrendelõ kívánságától függõen. Magyarán, a megmunkálni kívánt anyag keresztmetszete lesz beleesztergálva, cnc-zve a görgõhármasba. A szerszám 4 helyen leszorítható egy asztalszélre, esetleg két gyorsszorító is használható. Az alapgéphez 3 db sima poliamyd görgőt adunk. Érdeklõdni, telefonon:

Hevesi Gábor
06-20-2164734


1 2 3 ...

:: Peremezőgép

Létrejött a customipar peremezõgépe is állványos verzióban. Ez így erõsebb, merevebb, és a görgõket sem kell dobozban tárolni :)


1 2 3 ...

:: Kiállító Panel 2.

Különbözõ hajlítások köracélból, és négyzetacélból. Átmérõk: 4,6,8,10,12 mm.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás