:: Köracél hajlító 8 - 10 mm átmérőre

A megbízás egy olyan 8-as és 10 mm átmérõjû köracél hajlító szerszámra szólt, melyet satuban, vagy annak hiányában (terepen) is könnyen használhatnak. A görgõpárok 50 mm átmérõjûek, teljes magasságukban becsapágyazva, a karok 650 mm hosszúak és le-fel szerelhetõk tetszés szerint, vagy szállítás szempontjából. Ha túlhajlítottuk volna a munkadarabot, egy egyszerû átfordítással visszahajlíthatjuk a kívánt mértékre. A dolog sikerült, rozsdamentest is vajpuhán hajlít. A képeken látható, hogy 3 dimenzióban is tekereghet a munkadarab.


1 2 3 ...

:: Leos Bob Votruba műhelyében

Egyike a legjobb cseh származású motorépítõknek. Eleve sok szerszámmal rendelkezett, de az általam készítetteket sem vetette meg.

Weboldala:

http://www.bybob.cz/


1 2 3 ...

:: Cső és zártszelvény hornyoló, csőáthatás készítő

Ami a lényeg: az általunk készített csõhornyolók saturendszerét átterveztük, magyarán már nemcsak csövek áthatását tudjuk megoldani, hanem csövek-zártszelvényekhez való illesztését is. Ugyanúgy mint a csöveknél, a zártszelvényeket is különbözõ magasságban, szögben, de akár sarok részben is megmunkálhatjuk.

Az ár maradt a régi: 165e Ft.

Tekintsétek végig a képsort, ígérem nem unalmas. A video 2. részét pedig a Csõhornyoló segédeszközök- nél találod.


1 2 3 ...
  Csőhornyoló video 1.rész  

:: Kicsi 4mm-es köracél hajlító

Ipari elszívok szûrõinek a keretéhez készült, elvileg csak pontos derékszögeket kell tudnia hajlítani, azt viszont pontosan.


1 2 3 ...

:: Új típusú alsó görgők angolkerékhez

Nem akarok róluk sokat mesélni, inkább csak röviden: 70mm átm, CrV3-ból, ami egy igazi bestia anyag. Lényeg: jól hozzáférhetõvé válik a lemez széle is a megmunkáláshoz, pláne ha már rendelkezik egy peremezéssel, letöréssel stb.

Ár: 20e Ft/ db


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás