:: Motor kerékagy hézagoló

A féktárcsa pontos beállítását teszi lehetõvé a kerékagyhoz képest. Anyaga alumínium, 5-5 lépcsős furattal. Elkészíthetünk egy teljesen új darabot, vagy ha a méretek kiadják egy régiből esztergálunk le megfelelő mennyiséget.


1 2 3 ...

:: Sakkszobor egy bp-i sakkmúzeumnak

Rengeteg autóalkatrészem gyûlt össze az idõk folyamán még autószerelõ koromból. Egy éjszaka jött az ötlet és elkészült az egyik bábú, a többi kb 2000 alkatrész pár hónap alatt összeállt. Hát ez lett belõle...Ha valami hasonló "őrült" ötletetek van szívesen segítek az elkészítésében.


1 2 3 ...

:: Kör alakú lemezprés

Régi Skodához készült pár óra esztergálással és egy kis hegesztéssel. Az eredmény a képeken jól látható 0,8-as és 1-es lemezen.


1 2 3 ...

:: Apró módosítás a 2013-as angolkereken

Nagyon kedves barátom figyelmeztetett, hogy néha útban van a keret alsó részére hegesztett görgõtartó és maguk a görgõk. Nos, hiba kijavítva, 2016-tól az angolkerék görgõi már a keret hátsó részén oldalt lesznek elhelyezve egy új akár lecsavarozható tartóban.

Képeken jól látható a módosítás, ár: 435e Ft.


1 2 3 ...

:: Radical Garage

Lemezmunkák egy gyönyörû chopper készítése közben. Görbe Sanyi is használ angolkereket, zömítõt, egyengetõt no meg van két ügyes keze.

Nézz körül nála:

http://www.radical-garage.com/


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás