:: Marok üllő készlet

7 db-os kézi-üllő készlet, CrMo edzett fejekkel, 30 mm átmérõjû fekete danamid markolatokkal. A fejek átmérõje 40 mm és lépcsõzetesen kialakított sugarú ívekkel van CNC-n kialakítva, felköszörülve, polírozva, edzve. Hozzáférünk velük a legmélyebb sarkokba, ívekbe, helyrehozhatunk horpadásokat, mindezt a megfelelõ ívű üllő-t használva. Sokan panaszkodtak, hogy a megszokott standard kézi-üllők nem mindég elégítik ki az igényeket, ezért készült ez az un. kiegészítõ készlet.

Ár: 70000 Ft


1 2 3 ...

:: Óramű fából

Elnézést de ez még nincs teljesen készen...Remélem egyszer elkészül és működni is fog, megérzésem szerint egy szép dísztárgya lehet egy üres falnak, ha nem is lesz oly pontos mint egy svájci Doxa.


1 2 3 ...

:: Adapter angolkerékhez

Két olyan kengyelrõl és a hozzájuk tartozó csapágyazott tengelyrõl van szó melyekkel a peremezõgép által használt görgõket az angolkerékben is használhatjuk.Miért jó ez?, azért mert egy már elõzõleg megmunkált íves,domború felület nem fog beférni a peremezõgép 20-25 mm-es rése közé, ellenben az angolkerékkel, ahol sokkal nagyobbak a helyközök, nembeszélve a 90 fokos elfordíthatóságról. Hozzátenném, ne várjunk el tõle akkora energiát mint a peremezõgéptõl, mivel itt nincs fogaskerekes kötésünk emiatt az alsó görgõnél kis megcsúszás várható, de kicsivel több munkával a kitalált merevítõborda, vagy díszlángnyelv felvihetõ a konkáv lemezre(0,8-1mm vastag max)is.


1 2 3 ...

:: Fék és benzincső bilincs prés

Veterán autóhoz készült, az akkori műanyagmentes technikát másolva. A képeken jól látható, hogy a már leperemezett lemezszalag darabkákat egy satu segítségével már készre is préselhetjük.


1 2 3 ...

:: Soós Károly műhelyében

Ezek a srácok megérdemlik a figyelmet, 501-es idős BMW atomjaira szedve, váz és karosszéria elemek újragyártva és összeállitva.  Érdemes végignézni a képsort.

3-4 ember dolgozik a műhelyben, és aranykezük van !!!

Mégtöbb ref. munka itt:

www.oldtimer-hotrod.com


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás