:: Egyedi háromkerekű fekvőbringa

Elkelt !


1 2 3 ...

:: Danamid (poliamid) cseppkalapácsok

Danamid fejû kalapácsok, különbözõ fejformával megrendelhetõk vagy a készleten lévõk közül válogathattok. Nyél rozsdamentes vékonyfalú acél csõ, belül famerevítés, guminyél, súlyelosztás és rezonancia miatt.Rendkívül kopásálló, természetesen lemezanyagon használva. Saját termék,kipróbálható. Ár: 10500 Ft/db


1 2 3 ...

:: Marok üllő készlet

7 db-os kézi-üllő készlet, CrMo edzett fejekkel, 30 mm átmérõjû fekete danamid markolatokkal. A fejek átmérõje 40 mm és lépcsõzetesen kialakított sugarú ívekkel van CNC-n kialakítva, felköszörülve, polírozva, edzve. Hozzáférünk velük a legmélyebb sarkokba, ívekbe, helyrehozhatunk horpadásokat, mindezt a megfelelõ ívű üllő-t használva. Sokan panaszkodtak, hogy a megszokott standard kézi-üllők nem mindég elégítik ki az igényeket, ezért készült ez az un. kiegészítõ készlet.

Ár: 70000 Ft


1 2 3 ...

:: Kiállító Panel 1.

Vállalom kisebb, esetleg nagyobb dekorációs panelek gyártását is, egyedi elképzelés szerint. Felhasználhatunk különbözõ perforált lemezeket, különbözõ vastagságban, majd a kívánt színre porfestetjük (szintereztetjük). A képeken egy saját célú reklámpanel látható. A keret és a perforált lemez feketére, míg az alátétek pirosra lett szinterezve (porfestve), természetesen a kívánt színt ti döntitek el.


1 2 3 ...

:: Görgőző 4,6,8,10mm-es köracélhoz

Ez az apró kis szerszám gyönyörû íveket készít 4-es, 6-os, 8-as, 10-es köracélból, de természetesen aki úgy érzi akár "vaskarikát" is létrehozhat. A görgõk C45-bõl lettek esztergálva, majd becsapágyazva. Fontos volt még számomra, hogy az egész szerkezet ne egy keretes részben foglaljon helyet, mert ha karikát készítek, az nem lesz kivehetõ. Magát a szerszámot könnyen befoghatjuk egy satuba, majd egy-egy szorítás után a tekergethetõ karral ide-oda görgõzzük a kiszemelt anyagot. Használhatjuk díszítõ elemek készítésére, ív alakú merevítések, erõs-strapabíró karikák létrehozására stb.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás