:: Kétgörgős köracél és négyzetacél hajlító

Szeretném bemutatni új fejlesztésû hajlító kéziszerszámunkat, mellyel 12mm átm. köracélt és 12x12mm négyzetacélt hidegen hajlíthatunk különbözõ sugarakban 180 fokig. Többféle hajlító berendezés található, vásárolható a neten vagy egyes szakboltokban, mégis miben különbözik ez a többitõl? A válasz egy kulcsszóban rejlik: holtjátékok kiküszöbölése !

Mégpedig: állítható kicsi satu (az anyag nem csúszik ), állítható tengely a különbözõ átm. korongokhoz képest, állítható utánfutó görgõk. Miért éppen két görgõ?, a válasz egyszerû: a második görgõ kitámasztó jelleget képez. Ez a bevezetõ szöveg lehet kicsit értelmetlen így elsõre de a képkockák elárulnak majd mindent.

Ár : 140e Ft.


1 2 3 ...

:: Kör alakú lemezprés

Régi Skodához készült pár óra esztergálással és egy kis hegesztéssel. Az eredmény a képeken jól látható 0,8-as és 1-es lemezen.


1 2 3 ...

:: Cső és zártszelvény ívelő görgők

Kis ízelítõ az ívelõn használt görgõkrõl. Érdemes végigpásztázni a képeket, sokszor így adódnak a legjobb ötletek. Fémgörgõhármas 28e ft, mûanyag görgõhármas 21e ft. Bármféle kérdés merülne fel, hívjatok nyugodtan, Hevesi Gábor / 06-20-2164734


1 2 3 ...

:: Kör és négyzetacél hajlító 12 mm-ig

Köracél hajlító 12 mm átmérõig, 3 görgõvel (50,70,90 mm átméro), hosszabbítható erõkarral.


1 2 3 ...

:: Köracél hajlító 8 - 10 mm átmérőre

A megbízás egy olyan 8-as és 10 mm átmérõjû köracél hajlító szerszámra szólt, melyet satuban, vagy annak hiányában (terepen) is könnyen használhatnak. A görgõpárok 50 mm átmérõjûek, teljes magasságukban becsapágyazva, a karok 650 mm hosszúak és le-fel szerelhetõk tetszés szerint, vagy szállítás szempontjából. Ha túlhajlítottuk volna a munkadarabot, egy egyszerû átfordítással visszahajlíthatjuk a kívánt mértékre. A dolog sikerült, rozsdamentest is vajpuhán hajlít. A képeken látható, hogy 3 dimenzióban is tekereghet a munkadarab.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás