:: Egyedi háromkerekű fekvőbringa

Elkelt !


1 2 3 ...

:: További modellezés

További képgalériát is szeretnék bemutatni nektek, õszintén remélve, hogy megnyeri tetszéseteket.


1 2 3 ...
  Example of modelling  

:: Csőhajlító görgőpár

A forgalomban kapható csõhajlító préshez kapunk általában egy széles bemetszésû görgõpárt, amivel mindent csak nem szép ívû görbületet adhatunk a kiszemelt csõdarabnak. Legyártjuk nektek becsapágyazva a megfelelõ csõátmérõhöz a tuti görgõpárost amivel nem lehet bakot lõni. A görgõpár 80mm átmérõ, 80mm széles, 20mm átmérõjû tengelyhez készült csapágyakkal.


1 2 3 ...

:: Keretes masszív angolkerék

Kifutott termék

Keretes, masszív angolkerék, autószerelõ vagy autólakatos mûhelyeknek ajánljuk (méretei miatt is). Saját gyártmány, garanciával. Szín: a megrendelő legvadabb álma. Légyszi nézzetek bele a teljes leírásba is.


1 2 3 ...
  Ref. Video Radical-Garage  

:: Mobil csősatu, mágneses szögmérő

Van olyan eset amikor a csõ két végén levõ horony vagy átfedés más-más szögben kell legyen. Ilyenkor jól jönnek ezek a segédeszközök. Hogyan is kell ezt elképzelni: Rögzítjük a csövet a csõmaró saját satujába, elhelyezünk egy kis segédsatut a csõ középrészén, úgy hogy a ráhelyezett mágneses szögmérõ 0 fokot mutasson. Miután készen vagyunk az elsõ hornyolással, megfordítjuk a csövet, segédsatut rajtahagyva. Addig forgatjuk a csövet axiálisan míg a szögmérõnk a megfelelõ eltolási szöget mutatja, majd rögzítjük és elvégezzük a másik oldal hornyolását is. Remélem a képeken ez érthetõbb mint az én szóbeli magyarázatom.


1 2 3 ...
  Csőhornyoló video 2.rész  


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás