:: Cső horony maró

Nyugodtan mondhatom, hogy egy ipari jószág lett, viszont robosztusságához képest precízen beállítható. A 25 mm átmérõjû rozsdamentes tengely két tûgörgõs csapágyban fut, ezzel is biztosítva a tökéletes munkát.Ezzel a szerszámmal beállíthatjuk a különbözõ átmérõjû csövek illesztését ,hegesztéshez való elõkészítését , különbözõ szögben, eltolódással vagy anélkül.Használhatjuk: motorvázépítésnél, vázegységek cseréjénél, vitorlások korlátjainál, offroad jármûvek építésénél, kerítéselemek gyártásánál stb. 60 mm.-es átmérõig. Ár: 180e Ft.

A video 2. részét a Csõhornyoló segédeszközök-nél találod.


1 2 3 ...
  Csőhornyoló video 1.rész  

:: Kis profil ívelő szerszám 15-20 mm-ig

Ez egy keretbe épített háromgörgõs eszköz, íveket, és közelítõleg karikát is létrehozhatunk. A görgõk C45-bõl edzve és csapágyazva. A következõ anyagokat lehet megmunkálni: laposvas 20x3,20x4,20x5mm; köracél 12mm-ig; zártszelvény 15x15mm. Az oldalt elhelyezett úgynevezett vezetõ görgõk cserélhetõk különbözõ átmérõre, a hajlítandó anyag szélességétõl függõen.


1 2 3 ...

:: Peremezőgép

Létrejött a customipar peremezõgépe is állványos verzióban. Ez így erõsebb, merevebb, és a görgõket sem kell dobozban tárolni :)


1 2 3 ...

:: Kubinyi Gábor műhelyében

Ebben a műhelyben is van angolkerék, peremezőgép, de legfőképp szaktudás. A régiek pótlására vagy cseréjére legyártott elemek magukért beszélnek, szebbek mint a valaha elkészült gyáriak. 20 képet töltöttem fel, kellemes nézelődést, és ha tetszik keressétek Kubinyi Gábort.


1 2 3 ...

:: Lábtartók chopperhez

Egyedi lábtartókat esztergáltam az El-Camino nevezetű chopperhez. A lábtartó fő elemét 4-es és 6-os furatok díszítik, polírozott alumínium gyűrűk választják el egymástól a forgó alkatrészeket. Az acél részek szinterezve lettek.Egy ehhez hasonló lábtartó-párt kb 40-60e Ft-ból lehet kihozni.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás