:: Csőhajlító görgőpár

A forgalomban kapható csõhajlító préshez kapunk általában egy széles bemetszésû görgõpárt, amivel mindent csak nem szép ívû görbületet adhatunk a kiszemelt csõdarabnak. Legyártjuk nektek becsapágyazva a megfelelõ csõátmérõhöz a tuti görgõpárost amivel nem lehet bakot lõni. A görgõpár 80mm átmérõ, 80mm széles, 20mm átmérõjû tengelyhez készült csapágyakkal.


1 2 3 ...

:: További modellezés

További képgalériát is szeretnék bemutatni nektek, õszintén remélve, hogy megnyeri tetszéseteket.


1 2 3 ...
  Example of modelling  

:: Kiállító Panel 2.

Különbözõ hajlítások köracélból, és négyzetacélból. Átmérõk: 4,6,8,10,12 mm.


1 2 3 ...

:: Állványos nagy kalapálógép

Az állványos kalapálógép erõsebb,merevebb formát ölt, ajánlom az autósoknak:hot-rod,veterán stb.Méretei nagyobbak az asztali gépnél. Ez is saját termék, szín kiválasztható,garancia természetes. A további részleteknél többet megtudhatsz erről a szerszámról.


1 2 3 ...

:: Szárnyas sárkány

Nem, nem egy feleségnek készült, hanem egy cég fennállásának 30 éves jubileumára. A szobor 26 cm magas,meglelhetõk benne régi autóalkatrészek, csavarok, rugók, fogaskerekek, csapágygolyók, stb. Jobb mellsõ lábával egy repülõgépet ereget, célozva ezzel arra, hogy a cég repülõgépalkatrészeket is gyárt, maga a sárkány pedig a múltat idézi, amikor a vállalat elindult. Végleges színét egy hõkezeléses patinával nyerte el, ez egy megszokott folyamat, mellyel nemcsak a sötét tónust kapjuk, de védelmet is a rozsda ellen. Egy ilyen kis "térplasztika" kb. 3-4 napot vesz igénybe, és durván 35e. Ft-ba kerül. Rajtatok a sor, ha szeretnétek valakit megajándékozni.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás