:: Kalapálóasztal

Kalapálóasztal marhabõrbõl készült homok vagy sörétpárnával, kalapács és üllõ tartókkal.Tartozékok:1 db homokpárna,1 db gumipárna,1 db cseppkalapács, 4db üllõ igény szerinti választással. Nézzétek át a bővebb leírást is (további részletek). Ár : 210.000 Ft.


1 2 3 ...

:: Laposacél és köracél vinklihajlító

Elõre megjegyezném, ez a hajlító szerszám nem az én kitalációm, hanem egy német cégé, csak egy picit tovább fejlesztettem. A képeken jól látható, hogy a hajlítás eléréséhez a középen elhelyezett kéttüskés hengert elfordítjuk a kereten elhelyezett prizmához képest. Saját ötlet volt a prizma eltolhatósága és a kéttüskés fej cserélhetõsége anyagvastagsághoz képest. 2-3 kész fejet és 2-3 félkész fejet adok hozzá, amit a megkívánt célnak megfelelõen kell majd befejezni.

Köracél 4,6,8mm munkálható meg.

Érdemes a képsort végignézni a hajlítható minták száma rengeteg, úgy síkban mint térben.

Ára: 105000 Ft


1 2 3 ...

:: Szerszámtartó falak

20x20 mm zártszelvényekre hegesztett 10x10 perforált lemez. A perforált lemezek nagysága általában 1000x2000 mm, vagy 1250x2500 mm. Ezt azért írom le, ha valami ilyesmit szeretnétek, tudjatok kalkulálni. És még valami ami nagyon fontos: egyedi méretet készítünk, és mégis fele annyiba kerül mint az előre gyártott ún. europanelek.


1 2 3 ...

:: Kiállító Panel 1.

Vállalom kisebb, esetleg nagyobb dekorációs panelek gyártását is, egyedi elképzelés szerint. Felhasználhatunk különbözõ perforált lemezeket, különbözõ vastagságban, majd a kívánt színre porfestetjük (szintereztetjük). A képeken egy saját célú reklámpanel látható. A keret és a perforált lemez feketére, míg az alátétek pirosra lett szinterezve (porfestve), természetesen a kívánt színt ti döntitek el.


1 2 3 ...

:: 12mm átmérőjű alumínium hajlító

Dísztárgyak gyártására szolgál, a görgõk ki lettek esztergálva, ezáltal a hajlított felületek szépek maradtak. A hajlítás minimum rádiusza 15mm-re lett megállapítva, így a megmunkált felületeken már nem láthatóak az apró tágulási repedések.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás