:: Kiállító Panel 2.

Különbözõ hajlítások köracélból, és négyzetacélból. Átmérõk: 4,6,8,10,12 mm.


1 2 3 ...

:: Lábtartók chopperhez

Egyedi lábtartókat esztergáltam az El-Camino nevezetű chopperhez. A lábtartó fő elemét 4-es és 6-os furatok díszítik, polírozott alumínium gyűrűk választják el egymástól a forgó alkatrészeket. Az acél részek szinterezve lettek.Egy ehhez hasonló lábtartó-párt kb 40-60e Ft-ból lehet kihozni.


1 2 3 ...

:: Óramű fából

Elnézést de ez még nincs teljesen készen...Remélem egyszer elkészül és működni is fog, megérzésem szerint egy szép dísztárgya lehet egy üres falnak, ha nem is lesz oly pontos mint egy svájci Doxa.


1 2 3 ...

:: Egy kis bevezető szöveg, ígérem nem hosszú
Hevesi Gábor vagyok, egy kispesti ház műhelyében próbálom megteremteni azokat a "vas" -építő szerszámokat, melyeket mások csak az ismeretterjesztő tv-csatornák adásain láthattak. Megrendelésre elkészítem a megálmodott angolkereket, kalapálógépet, nyújtó-zömítőt,peremezőgépet stb. vagy lehet választani a meglévő,kész szerszámok közül. Ezek a szerszámok speciális darabok, nem kaphatók a legközelebbi szerszámos vagy barkácsüzletben,ezen próbálok segíteni tudásomhoz,és már meglevő tapasztalatomhoz mérten.
1 2 3 ...

:: Bőr egyengető kalapácsok

Különbözõ fejformával ellátott fakalapácsok,vastag marhabõrrel borítva.A bõrbõl pótcsíkokat is adunk amiért természetesen felárat nem számolunk.Alkalmas puha fémek, vékony lemezek,horpadások finom egyengetésére. Ár: 6000 Ft / db


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás