:: 10-es köracél hajlító

Bármilyen szöget lehajlíthatok vele 180 fokig, és mindezt 3D-ben. Amint a képeken látható, akár láncszemeket is készíthetek.


1 2 3 ...

:: Két lemezoldal illesztése hegesztéshez

Ez az apró szerszám nem az én ötletem, általam csak tovább lett fejlesztve egy hangyányit. Merevebbé tettem és kiküszöböltem a felfekvési felület egyenetlenségeit. Az utolsó képkockán láthatjátok a készen kaphatót és az általam készített darabot egymás mellett.

Ár: 1500/db


1 2 3 ...

:: Apró módosítás a 2013-as angolkereken

Nagyon kedves barátom figyelmeztetett, hogy néha útban van a keret alsó részére hegesztett görgõtartó és maguk a görgõk. Nos, hiba kijavítva, 2016-tól az angolkerék görgõi már a keret hátsó részén oldalt lesznek elhelyezve egy új akár lecsavarozható tartóban.

Képeken jól látható a módosítás, ár: 380e Ft.


1 2 3 ...

:: Bőr egyengető kalapácsok

Különbözõ fejformával ellátott fakalapácsok,vastag marhabõrrel borítva.A bõrbõl pótcsíkokat is adunk amiért természetesen felárat nem számolunk.Alkalmas puha fémek, vékony lemezek,horpadások finom egyengetésére. Ár: 6000 Ft / db


1 2 3 ...

:: Peremezőgép

Létrejött a customipar peremezõgépe is állványos verzióban. Ez így erõsebb, merevebb, és a görgõket sem kell dobozban tárolni :)


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás