:: Cső és zártszelvény hornyoló, csőáthatás készítő

Ami a lényeg: az általunk készített csõhornyolók saturendszerét átterveztük, magyarán már nemcsak csövek áthatását tudjuk megoldani, hanem csövek-zártszelvényekhez való illesztését is. Ugyanúgy mint a csöveknél, a zártszelvényeket is különbözõ magasságban, szögben, de akár sarok részben is megmunkálhatjuk.

Az ár maradt a régi: 165e Ft.

Tekintsétek végig a képsort, ígérem nem unalmas. A video 2. részét pedig a Csõhornyoló segédeszközök- nél találod.


1 2 3 ...
  Csőhornyoló video 1.rész  

:: Nyújtó-zömítő 2017 modell

Nehezen, de megszületett. A lényeges méretekhez kaptam segítséget egyik nagyon kedves barátomtól aki felajánlotta sajátját e nemes célhoz. Történtek viszont olyan átdolgozások amiket megemlítenék: az emelõpofák végeire görgõk helyett csapágyak kerültek, ezáltal simább lett a pedálmunka. A pofákhoz többféle vékonyságú alátétet adok, így tökéletesen kiküszöbölhetõk a nemkívánt holtjátékok, arról nem is beszélve, hogy a késõbbiek során fellépõ kopást is korrigálni lehet. Utolsónak, de nem elhanyagolhatónak vélem azt a kis lyukacsos designt amit még megkapott, ezáltal egy szép darabját képezve bármelyik mûhelynek. Képeket érdemes végignézni, köztük pár megmunkálási folyamat, és bátran állíthatom, hogy mélyen is dolgozik a lelkem, nemcsak 1-2 cm-re a széltõl.

Ár: 355 000 ft.

Dolgozok egy olcsó iker megoldásban, ahol nem kell cserélgetni a pofákat.


1 2 3 ...

:: Műhely képek Galéria2.

Kérlek nézzétek meg az itt közzétett fényképeket is. Ha valami megtetszett vagy nem világos kérlek vegyétek fel velem a kapcsolatot.


1 2 3 ...

:: Szappanvágó prés

A rúdba öntött szappant ezzel az eszközzel lehet tökéletesen egyforma darabokra szelni. Szögvasból és zártszelvényből készült kerete van, melyre kétoldalon középen egy-egy longitudinális csapágyrész van hegesztve.Két kézi markolat segíti az emberi erővel történő préseléses vágást. A húrok 0,8mm átmérőjű, nagy szakítószilárdságú rozsdamentes huzalok, melyeket finom menetű csavarokkal húzhatunk a megfelelő feszességre.

Ár: 135000 Ft


1 2 3 ...

:: Sodronyprés

Elõre legyártott rozsdamentes menetelt hûvelyt kellett ugyancsak rozsdamentes sodronyra rápréselni pneumatika nélkül. Mivel a különbözõ helyszíneken derül ki milyen hosszú sodronyra kell rápréselni a hüvelyt, ezért könnyen szállíthatóra kellett készítenem az eszközt. Két magasságban, 120 fokban, összesen hat helyen lehet rápréselni a hüvelyt a sodronyra, kipróbáltam: a 10 tonnás présem kiakadt... Durván 60 e Ft volt az ára.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás