:: Óramű fából

Elnézést de ez még nincs teljesen készen...Remélem egyszer elkészül és működni is fog, megérzésem szerint egy szép dísztárgya lehet egy üres falnak, ha nem is lesz oly pontos mint egy svájci Doxa.


1 2 3 ...

:: Kubinyi Gábor műhelyében

Ebben a műhelyben is van angolkerék, peremezőgép, de legfőképp szaktudás. A régiek pótlására vagy cseréjére legyártott elemek magukért beszélnek, szebbek mint a valaha elkészült gyáriak. 20 képet töltöttem fel, kellemes nézelődést, és ha tetszik keressétek Kubinyi Gábort.


1 2 3 ...

:: Pneumatikus kalapálógép 2016 modell

Pár szóban: szebb kivitel, erõsebb lézervágott keret, pontosabb beállítási lehetõségek, technikailag jobb megoldások. Nyugodtan mondhatom: majdnemhogy összehasonlíthatatlan a régi és az új verzió. Alul 5 db CrMo üllõ cserélhetõ, rendre 3/4, 1,2,3 colos rádiusszal.

Ár: 355 e Ft.


1 2 3 ...

:: Homokpárna vagy bőrpárna

Marhabõrbõl készült, szívós homokpárna, 30 cm átmérõ, kb 4-5 cm magas töltve. Megtölthetjük száraz homokkal, száraz kétszer rostált homokkal(durva szemcse)ami könnyebb munkát biztosít, de a legjobb töltõanyag a sörét(elõnyben a vadászismeretség) Ár: 12500 ft / db


1 2 3 ...

:: Soós Károly műhelyében

Ezek a srácok megérdemlik a figyelmet, 501-es idős BMW atomjaira szedve, váz és karosszéria elemek újragyártva és összeállitva.  Érdemes végignézni a képsort.

3-4 ember dolgozik a műhelyben, és aranykezük van !!!

Mégtöbb ref. munka itt:

www.oldtimer-hotrod.com


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás