:: Cső és zártszelvény ívelő 25mm-ig

Leírás: oldalfalak 10mm lézervágott szénacél, tengelyek 20mm C45, széles csapágyak, két alsó tengely láncos fogaskerék összeköttetés, támcsapágyas felsõ leszorító, ívelési lehetõség kívül-belül, belül zártszelvény,csõanyag 20-25mm-ig, kívül rézcsövek, laposanyagok.A külsõ görgõkkel akár rézcsõspirálok is létrehozhatók pálinkafõzõ berendezésekhez vagy különbözõ hõcserélõ rendszerekhez. A tengelyek és görgõk csatlakozását 6-os ékhornyok és ékek biztosítják. Az alapgép ára 165e Ft, a görgõhármasok 24e Ft árral fognak rendelkezni, a megrendelõ kívánságától függõen. Magyarán, a megmunkálni kívánt anyag keresztmetszete lesz beleesztergálva, cnc-zve a görgõhármasba. A szerszám 4 helyen leszorítható egy asztalszélre, esetleg két gyorsszorító is használható. Érdeklõdni, telefonon:

Hevesi Gábor
06-20-2164734


1 2 3 ...

:: Kampó készítő szerszám

A feladat az volt, hogy 8mm átmérõjû köracélból kampókat lehessen készíteni, ráadásul két hosszban. Több próbálkozás után sikerült megvalósítani a vájat sarkánál elhelyezett leszorítási pontot, a hajlítást pedig egy tõben(közel a hajlítási ponthoz) elhelyezett csapágy végzi egy erõkar segítségével. Második lépésnek maradt a kampószár megtörése, hogy a már felakasztott kampó függõlegesen álljon a függesztési ponthoz képest. A kétféle hossz megtörését két darab zsákfúratos erõkar biztosítja. Számomra egy gondolkodtató, kedves, és látványos feladatnak bizonyult. Ez a szerszám kb 45 e. Ft volt.


1 2 3 ...

:: Sexehex puzzle fából

Nos ez a puzzle azért nagyon jó, mert sokáig tart a kirakása, legalábbis az olasz matematikus kitalálója szerint. Elvileg egy megoldás létezik, de kell hozzá 3 emberöltõ, vagy egy bázi nagy szerencse. A keret, és maga a doboz rétegelt nyírből készült, a puzzle darabkák háromrétegű bükkből, majd kapott egy-két lakkréteget. Ezt a művet ajándéknak szántam egy kedves külföldinek, aki közell állt hozzánk.


1 2 3 ...

:: Kicsi 4mm-es köracél hajlító

Ipari elszívok szűrőinek a keretéhez készült, elvileg csak pontos derékszögeket kell tudnia hajlítani, azt viszont pontosan.


1 2 3 ...

:: 2014-es profil ívelő

Ebben a kategóriában már készítettem egy előző típust, ez egy kicsit erősebb, jobb, felhasználóbarát verzió. A tengelyek 35 illetve 42 mm átmérőjűek, CrV3 görgők. Ár kb 460e.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás