:: Kubinyi Gábor műhelyében

Ebben a műhelyben is van angolkerék, peremezőgép, de legfőképp szaktudás. A régiek pótlására vagy cseréjére legyártott elemek magukért beszélnek, szebbek mint a valaha elkészült gyáriak. 20 képet töltöttem fel, kellemes nézelődést, és ha tetszik keressétek Kubinyi Gábort.


1 2 3 ...

:: Kalapálóasztal

Kalapálóasztal marhabõrbõl készült homok vagy sörétpárnával, kalapács és üllõ tartókkal.Tartozékok:1 db homokpárna,1 db gumipárna,1 db cseppkalapács, 4db üllõ igény szerinti választással. Nézzétek át a bővebb leírást is (további részletek). Ár : 210.000 Ft.


1 2 3 ...

:: Gesztenyesütő 200 l-es hordóból 2. galéria

A feladat adva volt, 2 db gesztenyesütőt készíteni 200 l-es olajoshordókból egy belvárosi étterem számára, emiatt eleve nemcsak működőképesnek, de egy minőségi külalakkal is rendelkeznie kellett. A hordók három emeletre lettek osztva, alulról felfelé: hamutér, tűztér, gesztenyerész. 15x15 mm-es zártszelvényből karikákat készítettem, ezekre lett ráhegesztve a 2 mm-es lemezből kivágott körök, melyek előzőleg különböző feladatot ellátó formát kaptak. Ezek a zártszelvénykarikák lettek rögzítve a hordó oldalához M6-os csavarokkal. A legalsó részen 40 mm átmérőjű furatok könnyítik a levegő áramlását, kicsit emelve az össz-designt. A gesztenyesütő tál pereme 10mm-es köracélból hengerelve, oldala 2mm-es lemez, rácsozat 2mm-es perforált lemez. Fedő: 6mm-es köracél perem, melyre 1mm-es lemezből egy domború kupolát görgettem angolkerék segítségével. A hordó felső részére kémény és kéménytartó, míg az alsó részre két kerék került, a könnyű mozgatás érdekében. A matt fekete és az ezüst kombinációja dominál a létrehozott sütőberendezésen. Két képsort is feltöltöttem, mert úgy érzem érdemes megnézni a munkafázisok minden részletét. Remélem elnyerte tetszéseteket, hívjatok...


1 2 3 ...

:: Nagy sugarú csőívelő

Szép ívû csöveket, törésmentesen hajlíthatunk kézi erõvel (megjegyzem könnyedén) ezzel a szerszámmal. Ha netán íves köracélra fáj a fogunk, a 20-25 mm-es átmérõvel is könnyen megbirkózik.


1 2 3 ...

:: Benzintank chopperhez

1mm vaslemezbõl készítettem, méretezés és vágás után jöhetett a kalapálógép, angolkerék, a széleken egy kis zömítés, majd AWI-val hegesztettem véglegesre. Készen kb 60 e Ft. Vállalom bármilyen tank létrehozását, esetleg egy kész tank átszabását.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás