:: Soós Károly műhelyében

Ezek a srácok megérdemlik a figyelmet, 501-es idős BMW atomjaira szedve, váz és karosszéria elemek újragyártva és összeállitva.  Érdemes végignézni a képsort.

3-4 ember dolgozik a műhelyben, és aranykezük van !!!

Mégtöbb ref. munka itt:

www.oldtimer-hotrod.com


1 2 3 ...

:: Szappanvágó, szappanszeletelő 2014

A technológia kialakult, több megrendelést is letudtunk az előző hetekben. A szappanszeletelő 132e ft-ért megrendelhető igényektől függően, ez alatt azt értem, hogy különböző távolságú húrozással, pl 15mm-től akár 35mm-ig levő vágástartományban.
 Az is megoldható, hogy egy szeletelőn belül 2 vagy 3 féle vastagságot vágjon, ezáltal nem kell több típusú szappanvágót megvenni, így nagyobb palettát lehet biztosítani a szappant felhasználó vevő számára. Ezt a megoldást mi hoztuk létre, és csak mi alkalmazzuk.
 Nagyon jól tudom, hogy ez az ár még mindég nem a legolcsóbb, de sikertelen volt egy pénztárcakímélőbb megoldást kitalálni-kialakítani. A húrokon kívül örök garanciát tudunk vállalni, az elszakadt húrt pedig pár perc alatt ki lehet cserélni, értéke kb 130 ft. A szappanvágó mellé 4 csere húrt adunk, beszerzésük egyszerű, bármelyik hangszerboltban kapható. Továbbá mellékelünk még 2 átalakított villáskulcsot a húrok feszítéséhez.
 Pár képet is mellékeltem ízelítőnek, így néznek ki a jövőben legyártott darabok. Maga a szerszám 10mm vastag lézervágott acél, szinterezett, a keret U alakú kialakítása miatt a hosszabb tömbök vágásánál sem marad selejt.
 Ha bármilyen infóban tudok még segíteni,nagyon szívesen állok rendelkezésre. Tel: 06-20-2164734.


1 2 3 ...

:: Pedálos nyújtó-zömítő

Gondolom rájöttetek ez miért jobb az asztali megoldásnál, mindkét kezetek szabadon marad, így könnyebb kis mozdulatokkal igazgatni a munkadarabot. A bővebb leírásban sok fontos dolgot árulok el, ne hagyjátok ki. Ár: 240.000 Ft.


1 2 3 ...

:: Keskeny alsó görgő

Sarkosabb, kisebb ívû felületek megmunkálásához, ahol a hozzáférés a normál méretû görgõvel problematikus. Ennek a görgõnek a szélessége 24 mm, az 54mm-es normál görgõhöz képest. Kengyelét felhasználhatjuk középen, vagy a széleken ( jobb és bal oldalt egyaránt)ezáltal biztosítva a legjobb hozzáférést a munkadarabhoz. Ezzel a görgõvel erõs mértékû nyújtást is eszközölhetünk kis érintõ felülete miatt.Anyaga természetesen ennek is CrMo.


1 2 3 ...

:: Benzintank chopperhez

1mm vaslemezbõl készítettem, méretezés és vágás után jöhetett a kalapálógép, angolkerék, a széleken egy kis zömítés, majd AWI-val hegesztettem véglegesre. Készen kb 60 e Ft. Vállalom bármilyen tank létrehozását, esetleg egy kész tank átszabását.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás