:: Kis profil ívelő szerszám 15-20 mm-ig

Ez egy keretbe épített háromgörgõs eszköz, íveket, és közelítõleg karikát is létrehozhatunk. A görgõk C45-bõl edzve és csapágyazva. A következõ anyagokat lehet megmunkálni: laposvas 20x3,20x4,20x5mm; köracél 12mm-ig; zártszelvény 15x15mm. Az oldalt elhelyezett úgynevezett vezetõ görgõk cserélhetõk különbözõ átmérõre, a hajlítandó anyag szélességétõl függõen.


1 2 3 ...

:: Kör és négyzetacél hajlító 12 mm-ig

Köracél hajlító 12 mm átmérõig, 3 görgõvel (50,70,90 mm átméro), hosszabbítható erõkarral.


1 2 3 ...

:: Leos Bob Votruba műhelyében

Egyike a legjobb cseh származású motorépítõknek. Eleve sok szerszámmal rendelkezett, de az általam készítetteket sem vetette meg.

Weboldala:

http://www.bybob.cz/


1 2 3 ...

:: Kicsi 4mm-es köracél hajlító

Ipari elszívok szûrõinek a keretéhez készült, elvileg csak pontos derékszögeket kell tudnia hajlítani, azt viszont pontosan.


1 2 3 ...

:: Radical Garage

Lemezmunkák egy gyönyörû chopper készítése közben. Görbe Sanyi is használ angolkereket, zömítõt, egyengetõt no meg van két ügyes keze.

Nézz körül nála:

http://www.radical-garage.com/


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás