:: Vitorláshoz: rozsdam.lefolyó, bakok, kilépő
Egy idősebb vitorláshoz készítettem rozsdamentes lefolyórácsokat a régi szétrozsdásodott réz helyett. A négykeréken guruló bakhoz ugyancsak négy darab emelő szerkezet lett hegesztve, így defekt esetén az egész vitorlással a hátán is lehet kereket cserélni. Egy hátsó kilépő is készült, melyről szélcsend esetén jókat lehet ugrálni a hűsítő Balcsiba. Vállalom rozsdamentes korlátok készítését is vitorlásokhoz, ízelítőnek pár képet is csatoltam.
1 2 3 ...

:: Kézi angolkerék

Tetőlemez, sárvédőlemez egyengetésére szolgál, általában olyan helyeken ahol a javítandó egység nem levehető, vagy egyszerűen nincs rá idő. 3 db CrMo görgő, 2 db danamid görgővel van ellátva. Satuba is fogható.


1 2 3 ...

:: Sakkszobor egy bp-i sakkmúzeumnak

Rengeteg autóalkatrészem gyûlt össze az idõk folyamán még autószerelõ koromból. Egy éjszaka jött az ötlet és elkészült az egyik bábú, a többi kb 2000 alkatrész pár hónap alatt összeállt. Hát ez lett belõle...Ha valami hasonló "őrült" ötletetek van szívesen segítek az elkészítésében.


1 2 3 ...

:: Egyedi háromkerekű fekvőbringa

Elkelt !


1 2 3 ...

:: 10-es köracél hajlító

Bármilyen szöget lehajlíthatok vele 180 fokig, és mindezt 3D-ben. Amint a képeken látható, akár láncszemeket is készíthetek.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás