:: 4. generációs angolkerekünk

Asztalra szerelhetõ 2x12mm plazmavágott kerettel ellátott angolkerék eladó,megrendelhetõ. 7 db CrMo csapágyazott alsó görgõ, finombeállítású axiális csapágyakkal ellátott vezérlés. Az elõzõ típusok zártszelvény kerettel készültek, a 2013-as plazmavágott már sokkal masszívabb, nyugodt szívvel állíthatom, hogy csúcsmodell az elõdeihez képest. Saját készítésû termék, garanciát vállalunk, a referenciák rovatban tovább érdeklõdhettek kinek, hogy vált be. Amúgy az angolkereket bármely lakatos mûhelynek ajánlom, nemcsak a jármû építõknek.   Ár: 345.000 Ft.


1 2 3 ...

:: Asztalra szerelhető kalapálógép

Asztalra szerelhetõ kalapálógépet kisebb felületû lemezdarabokhoz ajánlom pl: motorsárvédõk, benzintankok kialakításához. Saját termék garival természetesen. Plusz leírást találhattok a további részleteknél.


1 2 3 ...

:: Leos Bob Votruba műhelyében

Egyike a legjobb cseh származású motorépítõknek. Eleve sok szerszámmal rendelkezett, de az általam készítetteket sem vetette meg.

Weboldala:

http://www.bybob.cz/


1 2 3 ...

:: Kétgörgős köracél és négyzetacél hajlító

Szeretném bemutatni új fejlesztésû hajlító kéziszerszámunkat, mellyel 12mm átm. köracélt és 12x12mm négyzetacélt hidegen hajlíthatunk különbözõ sugarakban 180 fokig. Többféle hajlító berendezés található, vásárolható a neten vagy egyes szakboltokban, mégis miben különbözik ez a többitõl? A válasz egy kulcsszóban rejlik: holtjátékok kiküszöbölése !

Mégpedig: állítható kicsi satu (az anyag nem csúszik ), állítható tengely a különbözõ átm. korongokhoz képest, állítható utánfutó görgõk. Miért éppen két görgõ?, a válasz egyszerû: a második görgõ kitámasztó jelleget képez. Ez a bevezetõ szöveg lehet kicsit értelmetlen így elsõre de a képkockák elárulnak majd mindent.

Ár : 125e Ft.


1 2 3 ...

:: Kicsi 4mm-es köracél hajlító

Ipari elszívok szûrõinek a keretéhez készült, elvileg csak pontos derékszögeket kell tudnia hajlítani, azt viszont pontosan.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás