:: Asztalra szerelhető nyújtó-zömítő

Asztalra szerelhetõ nyújtó-zömítõnk mélyebb udvarral készül, hogy egy kicsit beljebb is dolgozhassunk a lemez szélénél. Kipróbálható,itthoni gyártmány garival. A nyújtó-zömítõ pofák eredeti amerikai gyártmány (nem china made)!


1 2 3 ...

:: Első kiállításunk EMAT standon

Kicsit büszkén: kiállítottuk műhelyünk egyedi szerszámait az EMAT (épitett motorok és autók találkozója) standon 2015 márc 20-22 között. Hoztunk angolkereket, csőhornyolót, profilívelőt, hajlító szerszámot és pár fém csecsebecsét. Voltak komoly érdeklődők és olyanok is akik csak a tetszésüket fejezték ki, egy a lényeg: örülünk hogy ottlehettünk a nagyok közt. Csatoltam pár képet, és egy 4perces videót melyben lányommal vagyunk szerszámok közt.


1 2 3 ...
  Customipar az EMAT-on  

:: 2016-os adapterek angolkerékhez

Megpróbáltam több képpel érzékeltetni az új adaptereket. A lényeg, hogy a ziknizõ már meglévõ rádlijait felhasználhassuk az angolkerekünkben. Több féle lehetõség van árban a különbözõ szettek összeállítására, egyeseket magukon a képeken tudtam a legjobban elhelyezni.

Árak: az utolsó 3 képen, egyébként:

1.Állítható felülre, fix alulra...49e ft

2.Állítható alulra és felülre plusz fix alulra....83e ft

3.Keretre szerelendő oldallapok és állítható távtartó....28e ft


1 2 3 ...

:: Lábtartók chopperhez

Egyedi lábtartókat esztergáltam az El-Camino nevezetű chopperhez. A lábtartó fő elemét 4-es és 6-os furatok díszítik, polírozott alumínium gyűrűk választják el egymástól a forgó alkatrészeket. Az acél részek szinterezve lettek.Egy ehhez hasonló lábtartó-párt kb 40-60e Ft-ból lehet kihozni.


1 2 3 ...

:: Ruhatartó fogas

Saját felhasználásra készítettem maradék anyagokból. A háromszögek 20-as zártszelvényből, 3 db régi fogaskerék, és egy 10-es átmérőjű köracél ívhajlításával.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás