:: Fék és benzincső bilincs prés

Veterán autóhoz készült, az akkori műanyagmentes technikát másolva. A képeken jól látható, hogy a már leperemezett lemezszalag darabkákat egy satu segítségével már készre is préselhetjük.


1 2 3 ...

:: Egyedi háromkerekű fekvőbringa

Elkelt !


1 2 3 ...

:: Kétgörgős köracél és négyzetacél hajlító

Szeretném bemutatni új fejlesztésû hajlító kéziszerszámunkat, mellyel 12mm átm. köracélt és 12x12mm négyzetacélt hidegen hajlíthatunk különbözõ sugarakban 180 fokig. Többféle hajlító berendezés található, vásárolható a neten vagy egyes szakboltokban, mégis miben különbözik ez a többitõl? A válasz egy kulcsszóban rejlik: holtjátékok kiküszöbölése !

Mégpedig: állítható kicsi satu (az anyag nem csúszik ), állítható tengely a különbözõ átm. korongokhoz képest, állítható utánfutó görgõk. Miért éppen két görgõ?, a válasz egyszerû: a második görgõ kitámasztó jelleget képez. Ez a bevezetõ szöveg lehet kicsit értelmetlen így elsõre de a képkockák elárulnak majd mindent.

Ár : 115e Ft.


1 2 3 ...

:: Lábtartók chopperhez

Egyedi lábtartókat esztergáltam az El-Camino nevezetű chopperhez. A lábtartó fő elemét 4-es és 6-os furatok díszítik, polírozott alumínium gyűrűk választják el egymástól a forgó alkatrészeket. Az acél részek szinterezve lettek.Egy ehhez hasonló lábtartó-párt kb 40-60e Ft-ból lehet kihozni.


1 2 3 ...

:: Soós Károly műhelyében

Ezek a srácok megérdemlik a figyelmet, 501-es idős BMW atomjaira szedve, váz és karosszéria elemek újragyártva és összeállitva.  Érdemes végignézni a képsort.

3-4 ember dolgozik a műhelyben, és aranykezük van !!!

Mégtöbb ref. munka itt:

www.oldtimer-hotrod.com


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás