:: Lábtartók chopperhez

Egyedi lábtartókat esztergáltam az El-Camino nevezetű chopperhez. A lábtartó fő elemét 4-es és 6-os furatok díszítik, polírozott alumínium gyűrűk választják el egymástól a forgó alkatrészeket. Az acél részek szinterezve lettek.Egy ehhez hasonló lábtartó-párt kb 40-60e Ft-ból lehet kihozni.


1 2 3 ...

:: Egy kis bevezető szöveg, ígérem nem hosszú
Hevesi Gábor vagyok, egy kispesti ház műhelyében próbálom megteremteni azokat a "vas" -építő szerszámokat, melyeket mások csak az ismeretterjesztő tv-csatornák adásain láthattak. Megrendelésre elkészítem a megálmodott angolkereket, kalapálógépet, nyújtó-zömítőt,peremezőgépet stb. vagy lehet választani a meglévő,kész szerszámok közül. Ezek a szerszámok speciális darabok, nem kaphatók a legközelebbi szerszámos vagy barkácsüzletben,ezen próbálok segíteni tudásomhoz,és már meglevő tapasztalatomhoz mérten.
1 2 3 ...

:: Asztalra szerelhető kalapálógép

Asztalra szerelhetõ kalapálógépet kisebb felületû lemezdarabokhoz ajánlom pl: motorsárvédõk, benzintankok kialakításához. Saját termék garival természetesen. Plusz leírást találhattok a további részleteknél.


1 2 3 ...

:: Nyújtó-zömítő 2017 modell

Nehezen, de megszületett. A lényeges méretekhez kaptam segítséget egyik nagyon kedves barátomtól aki felajánlotta sajátját e nemes célhoz. Történtek viszont olyan átdolgozások amiket megemlítenék: az emelõpofák végeire görgõk helyett csapágyak kerültek, ezáltal simább lett a pedálmunka. A pofákhoz többféle vékonyságú alátétet adok, így tökéletesen kiküszöbölhetõk a nemkívánt holtjátékok, arról nem is beszélve, hogy a késõbbiek során fellépõ kopást is korrigálni lehet. Utolsónak, de nem elhanyagolhatónak vélem azt a kis lyukacsos designt amit még megkapott, ezáltal egy szép darabját képezve bármelyik mûhelynek. Képeket érdemes végignézni, köztük pár megmunkálási folyamat, és bátran állíthatom, hogy mélyen is dolgozik a lelkem, nemcsak 1-2 cm-re a széltõl.

Ár: 390 000 ft.

Dolgozok egy olcsó iker megoldásban, ahol nem kell cserélgetni a pofákat.


1 2 3 ...

:: Kézi csapágyprés

Tudjuk mindannyian nagyon jól, hogy az univerzális csapágylehúzok sokszor megfelelnek céljainknak, de... NEM örökéletűek !!  Ha lágy anyagból vannak kinyílnak, ha túl vannak edzve letörnek a körmök, stb.

Egy új témát szeretnék bevezetni a tisztelt érdeklődőknek: olyan speciális egy bizonyos méretű csapágylehúzót ajánlunk fel ami igaz ami igaz csak azt a típust fogja kezelni, de azt mindörökké. Ezt a fajta csapágylehúzót nem én találtam ki "sajnos", hanem elődeink. Felépítéséből adódóan 360 fokban körbefogja a csapágyat, ezáltal tönkretehetetlen !!

Szóljatok bátran ha valami ilyesmire fáj a fogatok. Képsoron egy példát mutatok be.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás