:: Fémlogo kicsit műhelyes behatással

A betûket bármekkorára készítem, akár 4 dimenzióban is (nálam a negyedik az idő), tudjátok: a jó munkához idõ kell, a rosszhoz..... A betűk körvonalát egy angolkerékbe fogott görgőpár hozza létre, mely egy egyszerű lépcsőzetességet hoz létre a lemez felületén.


1 2 3 ...

:: 2016-os adapterek angolkerékhez

Megpróbáltam több képpel érzékeltetni az új adaptereket. A lényeg, hogy a ziknizõ már meglévõ rádlijait felhasználhassuk az angolkerekünkben. Több féle lehetõség van árban a különbözõ szettek összeállítására, egyeseket magukon a képeken tudtam a legjobban elhelyezni.

Árak: az utolsó 3 képen, egyébként:

1.Állítható felülre, fix alulra...49e ft

2.Állítható alulra és felülre plusz fix alulra....83e ft

3.Keretre szerelendő oldallapok és állítható távtartó....28e ft


1 2 3 ...

:: Egy kis bevezető szöveg, ígérem nem hosszú
Hevesi Gábor vagyok, egy kispesti ház műhelyében próbálom megteremteni azokat a "vas" -építő szerszámokat, melyeket mások csak az ismeretterjesztő tv-csatornák adásain láthattak. Megrendelésre elkészítem a megálmodott angolkereket, kalapálógépet, nyújtó-zömítőt,peremezőgépet stb. vagy lehet választani a meglévő,kész szerszámok közül. Ezek a szerszámok speciális darabok, nem kaphatók a legközelebbi szerszámos vagy barkácsüzletben,ezen próbálok segíteni tudásomhoz,és már meglevő tapasztalatomhoz mérten.
1 2 3 ...

:: Acél fejű kalapácsok

Különbözõ sugarú (gömbölyded),lecsavarható kalapácsfejeket készítünk, mellyel a leggyorsabban eléred a kívánt felületet. A kalapács ára a két gyári gumifejjel, plusz két különböző sugarú acélfejjel: 10.000 Ft/db


1 2 3 ...

:: Pneumatikus kalapálógép 2016 modell

Pár szóban: szebb kivitel, erõsebb lézervágott keret, pontosabb beállítási lehetõségek, technikailag jobb megoldások. Nyugodtan mondhatom: majdnemhogy összehasonlíthatatlan a régi és az új verzió. Alul 5 db CrMo üllõ cserélhetõ, rendre 3/4, 1,2,3 colos rádiusszal.

Ár: 355 e Ft.


1 2 3 ...


 

                                 2009 Hevesi Gábor

angolkerék,"nyújtó zömítő", kalapálógép, peremezőgép, lemezmegmunkáló szerszámok, egyedi lakatosmunka,egyedi szerszámok, fémművészet, egyedi fémmunka,fém ajándéktárgyak, hajlítás, köracél hajlítás, profil hajlítás,profil ívelés,csőhornyolás, csőmarás, csőáthatás,cső és zártszelvény áthatás